Nume
Parola
Vizualizări: 2083
Conferința științifico-practică cu participare internațională „Tradiție și inovare în cercetarea științifică”, ediția a VII-a, va avea loc la Bălți
Bălți, 9 Octombrie 2017 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) organizează Conferința științifico-practică cu participare internațională „Tradiție și inovare în cercetarea științifică”, ediția a VII-a. Evenimentul se va desfășura joi, 12 octombrie, începând cu ora 10.00, în incinta USARB.

Evenimentul va cuprinde două conferințe tematice:

► COLLOQUIA PROFESSORUM Tradiție și inovare în cercetarea științifică, Ediția a VII-a;
► CONFERINȚA REGIONALĂ „Competitivitate economică prin specializare regională”.

La Conferință se vor reuni circa 150 de participanți, din cadrul mediului academic din țară și de peste hotare, instituții de cercetare, instituții publice centrale și locale, reprezentanți ai mediului de afaceri și sectorului asociativ, parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai mass-mediei locale și naționale.

Puteți confirma participarea Dvs. la Conferință până în data de 10 octombrie, la numărul de telefon (0231) 61980, sau la e-mailul spsp.adrnord@gmail.com. Persoană de contact: Diana Josan, specialist în planificare strategică și programare, ADR Nord.

www.adrnord.md