Nume
Parola
Vizualizări: 2415
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Semnare Acord de finanțare ADR Nord – GIZ
Bălți, 7 Decembrie 2017 — CINE: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

CE: Invită instituțiile mass-media la evenimentul de semnare a Acordului de Finanțare dintre ADR Nord și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) privind elaborarea proiectelor tehnice și a documentației de licitație pentru lucrările de construcție în cadrul proiectelor selectate ce țin de domeniul aprovizionare cu apă și canalizare (AAC) și eficiența energetică (EE) în Regiunea de Dezvoltare Nord, care vor fi implementate de ADR Nord cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) și finanțate de Uniunea Europeană.

CÂND: Vineri, 8 decembrie 2017, ora 10.00.

UNDE: minicipiul Bălți, în incinta Universității de Stat „Alecu Russo”, sala de protocol, corpul 1, str. Pușkin, 38.

DETALII: Valoarea totală a Acordului de Finanțare constituie aproximativ 886 mii de euro oferiți de Uniunea Europeană. Fondurile alocate vor fi utilizate pentru contractarea companiilor care vor elabora documentația tehnică pentru 4 proiecte investiționale în domeniul AAC și 2 în domeniul EE din Regiunea de Dezvoltare Nord.

CONTACTE: Ion Urușciuc, comunicare și relații cu mass-media, tel.: (+373) 231 61980; e-mail: comunicare@adrnord.md; comunicare.adrnord@gmail.com.

www.adrnord.md