Nume
Parola
Vizualizări: 4183
Spălat curat şi nepoluant!
Chisinau, 30 Iulie 2018 — CUM să faci curat lună în casă, să speli rufele şi hainele fără ca să aduci daune mediului înconjurător, mai ales resurselor de apă vei afla de la artizanii şi specialiştii pe care îi vei putea întîlni în Grădina Publică „Ştefan cel Mare” la evenimentul „Detergenţii şi mediul”, sîmbătă 4 august!
Evenimentul ÎNCEPE de la ora 10, şi va dura 5 ore.
Sunt invitaţi toţi cei cărora le pasă de sănătatea lor, a persoanelor dragi, dar nu în ultimul rînd şi de mediu, pentru ca să afle:
• Ce impact au detergenții asupra calității apei?
• De ce să folosim detergenți ecologici?
• Cu ce sunt mai buni aceștia decât cei clasici?
• Cât costă și unde-i găsim în Moldova?
Începînd cu ora 12.00 vei putea participa la discuţiile despre impactul detergenţilor asupra mediului şi sănătăţii cu specialişti chimişti, medici şi reprezentanţi ai „Apă Canal”.
Producătorii locali şi distribuitorii de detergenţi ecologici ne vor povesti despre şi ne vor demonstra produsele începînd cu ora 13.00, la un atelier dedicat diferitor branduri de detergenţi ecologici pe care îi poţi găsi pe piaţa Moldovei.
În timp ce părinții vor fi antrenaţi la ateliere şi vor face cumpărături, copii vor avea parte de ateliere de pictură pe ghips, facepainting şi un concurs de desene cu premii pentru toţi.
Câțiva producători locali vor fi prezenți la eveniment cu produsele lor.
DE CE SĂ VII LA ACEST EVENIMENT?
• Pentru că acolo vor fi mai mulți oameni care au aceleași interese ca și mine, și cu care voi putea discuta, împărtăși impresii și opinii;
• Pentru că acolo va fi o expoziție cu vânzare, unde voi vedea cine și ce produse de curățenie ecologice vinde în Moldova și dacă voi vrea, le voi putea procura pe loc;
• Pentru că vor fi concursuri și pot să mă aleg cu un detergent ecologic de la sponsori;
• Pentru că e sâmbătă și e soare, și e parc, și e multă lume cu lumină!
Gospodine şi gospodari! Vă așteptăm în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”, lângă havuz, de la ora 10 până la 15!
Intrarea este gratuită!