Nume
Parola
Vizualizări: 5347
Extindre termen de aplicare “PROGRAM DE GRANTURI MICI” Finanţat de Fondul Pentru Tineri Bălți cu Suportul Fundaţiei Est-Europene, din Resursele Acordate de Guvernul Suediei
Bălți, 29 Septembrie 2018 — Fondul pentru Tineri Bălți anunţă despre extinderea primei runde a Concursului de proiecte din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri.

Programul de granturi mici este destinat grupurilor de iniţiativă ale tinerilor şi consiliilor locale ale tineilor din municipiul Bălți şi are drept scop încurajarea şi creşterea participării tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţii prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora.

Proiectele propuse în această rundă trebuie să se desfăşoare pe aria geografică a municipiului Bălți şi vor avea ca scop:
1. Participarea tinerilor la viaţa civică și dezvoltare comunitară;
2. Participarea tinerilor la educaţie, instruire şi informare;
3. Participarea tinerilor la activități de ocrotire a mediului înconjurător;
4. Participarea tinerilor la procesul deciziona;
5. Participarea culturală și timp liber pentru tineri.

Pentru a aplica la această rundă de finanţare a programului, trebuie de întreprins următorii paşi:
1. Formaţi un grup de iniţiativă din cel puţin 3 tineri cu vârsta cuprinsă între 14 şi 22 ani.
2. Echipele de tineri formate vor trimite aplicaţiile (formularul aplicare și formularul-buget) la adresa fptbalti@gmail.com până la data de 07 octombrie 2018.

Înscrierea în concurs a unui proiect se face doar pe baza formularului de aplicare și formularului pentru buget care pot fi descărcate de pe site-ul http://caromanordngo.weebly.com/fondul-petru-tineri.html sau prin e-mail: ”Solicitare formular de aplicare”, iar echipa proiectului revine cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Alte detalii privind concursul de proiecte şi programul Fondul pentru Tineri Bălți, puteţi obţine direct de la secretarul Fondului pentru Tineri Bălți:
Burlacu Gabriela
Telefon: +373 673 97 918
E-mail: fptbalti@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/FondulpentruTineriBalti/.

***********************************************************************************
Proiectul ”Ia un loc în Fondul pentru Tineri!” este implementat de AO ”Caroma Nortd” în parteneriat cu ”Incubatorul de Afaceri” or. Sîngerei și Consiliul Raional Sîngerei, ONG-uri de tineret, agenţi economici.
Proiectul promovează şi susţine participarea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-22 ani la viaţa comunităţii locale și este susținut financiar de Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Guvernul Suediei.