Nume
Parola
Vizualizări: 3942
Solicitare de oferte financiare pentru servicii de organizare a Galei Inițiativelor de Tineret în municipiul Bălți
Bălți, 17 Decembrie 2018 — Cadrul general

Asociația Obștească „Caroma Nord” cu suportul financiar al Fundației Est-Europene implementează proiectul ”Ia un loc în Fondul pentru Tineri!”. Prin intermediul acestui proiect, realizat în parteneriat cu ”Incubatorul de Afaceri” or. Sîngerei și Consiliul Raional Sîngerei, sunt încurajate grupuri de inițiativă a tinerilor din municipiul Bălți și raionul Sîngerei în luarea deciziilor și mobilizarea resurselor comunitare prin dezvoltarea Fondului pentru Tineri Bălți (FpTB) și Fondului pentru Tineri Sîngerei (FpTS).

În acest context „Caroma Nord” anunță un Concurs de selectare a companiilor pentru desfășurarea Galei Inițiativelor de Tineret, care va avea loc în data de 25 ianuarie 2019, în municipiul Bălți. Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prestare a serviciilor pentru acest eveniment.

Descrierea sarcinei

Oferta trebuie să includă prețul cu TVA pentru persoană/zi, preț total pentru serviciu grup. Astfel, sunt solicitate următoarele servicii:
 Arenda unei săli de conferinţă cu capacitatea totală de cca. 100 persoane pentru o durata de 1 zi (4 ore), echipată cu mese/scaune, proiector, ecran pentru proiector, etc.;
 Echipament de sonorizare în sala de conferință (pentru speech muzică);
 Alimentația participanților:
 100 porții pauză de cafea în asortiment (1 pauze de cafea x 100 persoane);
 Fourshette (100 persoane).
Alte servicii/condiții, precum, parcare auto, vor constitui un avantaj.

Oferta trebuie să indice:
Datele de contact ale companiei;
 Persoana de contact;
 Rechizitele bancare ale companiei;
 Semnătura persoanei autorizate;
 Ștampila umedă a companiei.

Data limită de prezentare a ofertelor: 10 ianuarie 2019, ora 17:00. Ofertele urmează a fi expediate la adresa de e-mail: fptbalti@gmail.com. Vor fi examinate doar ofertele complete care corespund cerințelor prezentate mai sus.
Pentru informații suplimentare: Constantin Curca, Manager programe Tineret și resurse Umane, GSM.: 0602299996. Doar compania/persoana selectată va fi contactată.

..................................................................................

Proiectul ”Ia un loc în Fondul pentru Tineri!” promovează şi susţine participarea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-22 ani în viaţa comunităţii locale. Proiectul este implementat în municipiul Bălți și raionul Sîngerei, în parteneriat cu administrația publică locală, ONG-uri de tineret, agenţi economici.
Acest proiect este realizat de Asociația Obștescă ”Caroma Nord” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.