Nume
Parola
Vizualizări: 4153
MASA ROTUNDĂ ”BUNE PRACTICI ÎN MANAGEMENTUL DEZVOLTĂRII ECOSISTEMULUI ANTREPRENORIAL”
Bălți, 18 Decembrie 2018 — Asociația Obștească “Caroma Nord” organizează, în parteneriat cu Zona Metropolitană Botoșani și autoritățile publice din Drochia și Sîngerei, Masa Rotundă ”Bune practici în managementul dezvoltării ecosistemului antreprinorial”, care va avea loc în data de 19 decembrie 2018 în municipiul Bălţi.

Evenimentul este planificat pentru a discuta experiența străină acumulată de membrii ”Fondului Inovațional-Antreprenorial pentru Tineri” (FIAT) în cadrul Vizitei de Studiu în România (în municipiul Iași și Botoșani), privind practici bune de management în domeniul inovator al antreprenoriatului și al gestionării infrastructurii de inovare.

La eveniment vor participa conducătorii Zonei Metropolitane Botoșani și Incubatorului de Afaceri Botoșani, directori ai întreprinderilor unde se aplică tehnici inovationale din Chișinău, Drochia și Bălți. Vor fi discutate oportunitățile de implementare a unor acțiuni și proiecte comune, recomandari pentru tinerii care vor să-și înființeze întreprinderile lor.

Evenimentul va oferi oportunitatea de a vedea perspectivele de viitor din domeniul cooperării dintre ONG-uri, APL și mediul de afaceri, privind contribuția la schimbul de experiență a actorilor întregului ecosistem antreprenorial inovator.

Acest eveniment este realizat de Asociația Obștească “Caroma Nord” în cadrul Proiectului ”Fondul Inovațional-Antreprenorial pentru Tineri” (FIAT), care are ca scop de a promova și susține participare a 250 tineri (18-30 ani ) din Regiunea de Nord a țării, în special din Drochia, Bălți și Sîngerei, în viața comunității și în activități ce vor contribui la abilitarea socio-economică a lor, prin intermediul unui pachet integrat de servicii și oportunități adresate tinerilor din localitățile selectate.

Acest grant este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europeneîn cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

Mai multe informații găsiți accesând adresa:
https://www.facebook.com/FIATBalti/

Persoană de contact: Rodica Frecăuţanu, Manager de proiect, Director Executiv AO „Caroma Nord”. GSM: 079124353.