Nume
Parola
Vizualizări: 3987
Fondul pentru Tineri Bălți și Sîngerei recrutează noi membri!
Bălți, 23 Ianuarie 2019 — Asociaţia obştească “Caroma Nord” este în căutarea de noi membri care vor activa în cadrul Fondului pentru Tineri Bălți și Sîngerei.

Proiectul îşi propune să aducă o valoare adaugată la dezvoltarea unei noi generaţii de tineri, cu viziuni progresiste și dinamice, care ar putea contribui la îmbunătăţirea climatului socio-economic în localitatea lor. Vor fi realizate ateliere şi seminare de informare şi instrure în domeniul comunicării și voluntariatului, cetăţeniei active, participare la procesul decizional şi informare activă a publicului, colectare de fonduri. Va fi lansat Concursul de mini-proiecte în cadrul Programului de Granturi Mici, Runda 2.

Perioada de desfășurare a proiectului: ianuarie – decembrie 2019.

SUNTEM ÎN CĂUTARE DE 28 DE TINERI CARE:
• Au vîrsta cuprinsă între 16 – 22 de ani;
• Sunt activi și manifestă interes pentru dezvoltare;
• Doresc să-şi dezvolte propriile abilităţi de organizare, aptitudine de învățare, comunicare, lucru în echipă și capacitate de luare a deciziilor;
• Demonstrează interes faţă de proiect şi consideră că au idei ce merită a fi realizate,
• Au o viziune privind dezvoltarea generală a satului şi îmbunătăţirea climatului socio-economic în localiate,
• Vor avea timp şi dorinţă să frecventeze activităţile din cadrul proiectului timp de 9 luni.

Perioada de înscriere în concursul de selectare este 01 – 15 februarie 2019.

Activitatea are loc în cadrul proiectului „IA UN LOC ÎN FONDUL PENTRU TINERI!”. Acest proiect este realizat de Asociația Obștescă ”Caroma Nord” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

Pentru informații suplimentare vă rugam să vă adresați la numărul de telefon: 079124353 sau e-mail: caroma.nord.ngo@gmail.com, caroma_pirlita2002@yahoo.com.