Nume
Parola
Vizualizări: 664
Din categorie: Dezvoltare Regională
Proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, va fi lansat mâine în Regiunea de Dezvoltare Nord
Bălți, 11 Martie 2019 — Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) lansează în Regiunea de Dezvoltare Nord proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană (UE).

Evenimentul public va avea loc marți, 12 martie, între orele 10.30 și 12.30, în incinta hotelului „VisPas” (Sala Trendy) din municipiul Bălți (str. Ștefan cel Mare 1A).

În cadrul evenimentului va fi organizată o sesiune de informare pentru potențialii solicitanți pentru implementarea Programului de Granturi Locale.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” are drept obiectiv sporirea participării constructive a cetățenilor la procesele decizionale locale, regionale și naționale. Proiectul acoperă cele patru regiuni de dezvoltare ale Republicii Moldova: Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia. Bugetul total al proiectului este de 4,9 milioane Euro oferite de UE: dintre care 3,75 milioane Euro vor fi oferite în formă de granturi pentru organizații ale societății civile. Regiunii de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova vor fi alocate aproximativ 1 milion de euro. Perioada de implementare a proiectului este prevăzută până la sfârșitul anului 2021.

Contacte: Victor Gotișan, Consultant național în comunicare; tel.: (+373) 22 227 292; e-mail: victor.gotisan@giz.de

Proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Ataşamente:
10438_AGENDA.pdf

Statistica

  • 9990 comunicate de presă
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 470 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate