Nume
Parola
Vizualizări: 2117
Constantin Bândiu, numit director interimar al ADR Nord
Bălți, 4 Septembrie 2019 — Șeful Secției managementul proiectelor a Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Constantin Bândiu, a fost numit în funcția de director interimar al instituției, după ce Vitalii Povonschii a depus cerere de demisie din funcția de director al Agenției. Constantin Bândiu a fost confirmat în noul post printr-un ordin semnat de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta Mincu.

Directorul interimar al ADR Nord, Constantin Bândiu, își va îndeplini atribuțiile începând cu data de 5 septembrie a.c., până la desemnarea prin concurs a directorului ADR Nord.

„Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea regiunii. Vă urăm sănătate și succes în activitățile pe care le desfășurați. Vom fi bucuroși să continuăm colaborarea noastră pentru dezvoltarea regiunii”, a menționat Constantin Bândiu în mesajul său de mulțumire adresat fostului director al ADR Nord, Vitalii Povonschii.

Vitalii Povonschii și-a început activitatea în calitate de director al ADR Nord în februarie 2018.

Anterior, șeful SMP, Constantin Bândiu, a mai exercitat funcția de director interimar al ADR Nord, în perioada 2017-2018.

www.adrnord.md