Nume
Parola
Vizualizări: 379
DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR LOCALE -UNA DINTRE PREOCUPĂRILE CALM!
1 Octombrie 2019 — Având niște bugete austere, autoritățile locale încearcă să identifice alte modalități de dezvoltare a comunităților lor și avem multe exemple în acest sens, iar CALM este alături în realizarea acestui obiectiv . De câțiva ani, în mai multe localități sunt realizate proiecte cu implicarea băștinașilor care s-au stabilit cu traiul peste hotarele Republicii Moldova. De asemenea, se fac încercări de a atrage turiști în comunitățile locale.
Aceste subiecte le-am abordat în cadrul emisiunii „La înălțime cu CALM" sâmbătă, 28 septembrie, la Eco FM și duminică, 29 septembrie, la Jurnal FM, cu experții Alexandru Osadci și Octavii Ivanov, coordonatoarea în cadrul proiectului PNUD Migrație și Dezvoltare Locală Victoria Ivancioglo, directorul Centrului de Creație al Copiilor din Florești Ala Stârcu și funcționarul primăriei Călărași Cristina Smolenschi. Totodată, de la expertul Alexandru Morcov am aflat care sunt propunerile CALM ce ar permite evitarea distribuirii neechitabile a banilor pentru reparația drumurilor locale. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La înălțime cu CALM"!

Emisiunea poate fi accesată la următorul link:
http://calm.md/libview.php?l=ro&idc=66&id=5527&t=/SERVICIUL-PRESA/Comunicate/DEZVOLTAREA-COMUNITAILOR-LOCALE-UNA-DINTRE-PREOCUPARILE-CALM

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă