Nume
Parola
Vizualizări: 1502
ACTIVITATEA CALM ÎN INTERESUL APL
17 Octombrie 2019 — Unele dintre obiectivele experților CALM sunt facilitarea activității autorităților locale și promovarea intereslor acestora, atât în raport cu Guvernul de la Chișinău, cât și în relațiile cu partenerii externi.
Cu ce scop reprezentanții Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei au întreprins o vizită în Repubica Moldova, când se va desfășura Adunarea Generală a membrilor Rețelei Asociațiilor Autorităților Locale din Sud-Estul Europei NALAS în Republica Moldova, de ce reprezentanții Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare au solicitat să aibă o întrevedere cu CALM, dar și despre alte preocupări ale experților noștri aflăm în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" de la Viorel Furdui, Alexandru Osadci, Viorel Girbu, Ludmila Malai și Viorel Rusu. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"! Oamenii informați sunt puternici!

Emisiunea poate fi audiată la următorul link: http://calm.md/libview.php?l=ro&idc=66&id=5577&t=/SERVICIUL-PRESA/Comunicate/ACTIVITATEA-CALM-IN-INTERESUL-APL

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă