Nume
Parola
Vizualizări: 186
Zece ani cu CALM - pentru o descentralizare și autonomie locală reală! Provocările APL de acum un deceniu și cele din prezent!
30 Martie 2020 — Acum zece ani, în Republica Moldova, sute de primari cu viziuni diferite și din diferite partide s-au unit și au decis să creeze o organizație neafiliată politic, care să le reprezinte cu adevărat interesele generale și care să se focuseze cu adevărat pe problemele concrete ale autorităților locale, descentralizare și autonomie locală.
În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" aflăm cum s-a întâmplat acest lucru, ce s-a reușit în acest deceniu, dar și cum fac față autoritățile locale provocărilor pe care le au în încercarea de a limita răspândirii virusului care amenință întreaga omenire.
Protagoniștii acestei ediții sunt unii dintre reprezentanții APL care au pus temelia CALM-ului și au contribuit la dezvoltarea acestei instituții: președintele CALM Tatiana Badan; deputatul Igor Munteanu, fostul director al IDIS „Viitorul"; fostul deputat și primar al orașului Soroca Елена Боднаренко; fostul deputat și primar al orașului Orhei Ion Stratulat; fostul deputat și primar al orașului Florești Iurie Tap și fostul deputat și primar al satului Sărata Galbenă, Hâncești Stefan Vlas.
Emisiunea este transmisă sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei. Toate edițiile anterioare pot fi ascultate pe site-ul calm.md. Vă mulțumim că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"!

Emisiunea poate fi accesată la următorul link: http://calm.md/libview.php?l=ro&idc=66&id=6042

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă