Nume
Parola
Vizualizări: 2082
Webinar pentru autoritățile publice locale: „Cum acționăm corect în perioada pandemiei"
1 Aprilie 2020 — La data de 27 martie a avut loc webinarul pentru autoritățile publice locale cu tematica: „Cum acționăm corect în perioada pandemiei".

Evenimentul a fost organizat de PNUD Moldova, cu suportul informațional al World Health Organization în Moldova și Congresul Autorităților Locale din Moldova.

Astfel, prin intermediul unei platforme online, peste 65 de reprezentanți ai autorităților locale au dialogat cu Gheorghita Stela, Coordonatoare Programe Urgenţe de Sănătate Publică, World Health Organization (WHO), despre cum pot acționa corect în perioada pandemiei.

Principala idee menționată a fost că alături de medici, autoritățile locale au un rol extrem de important în protejarea sănătății publice, mai ales în această perioadă de pandemie.

Participanții au obținut informații despre specificul Covid-19, dar și cum să aibă grijă de sănătatea lor și membrilor comunităților lor, cum să acționeze la nivel local pentru a preveni răspândirea virusului.

Participanții la webinar au recunoscut că în această perioadă acest instrument de dialog este unul foarte util deoarece oferă claritate asupra mai multor aspecte esențiale în activitatea reprezentanților autorităților publice locale.

Pentru reprezentanții APL interesați de acest subiect și care nu au avut posibilitatea să participe la această sesiune de informare pot accesa următorul link pentru a urmări înregistrarea video de AICI


De asemenea, în atașament veți găsi prezentarea expertului Gheorghita Stela.

Serviciul de Comunicare al CALM

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă