Nume
Parola
Vizualizări: 193
ÎNTĂRIREA CAPACITĂȚILOR AUTORITĂȚILOR LOCALE AR CREA PREMISE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR NOASTRE!
6 Iulie 2020 — În contextul în care autoritățile locale au resurse financiare și umane limitate, CALM și Programul Comunitatea Mea și-au propus să evalueze cât costă atribuțiile autorităților publice locale. Alte teme de interes pentru comunitățile locale sunt privind implementarea în Republica Moldova a proiectului de înregistrare și evaluare funciară, dar și soarta cotelor valorice și dreptul de proprietate asupra bunurilor imobile. Acestea, dar și alte subiecte au fost abordate în cadrul următoarei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM” cu directorul executiv al CALM Viorel Furdui; expertul CALM Ludmila Malai; șeful Departamentului Cadastru în cadrul Agenției Servicii Publice Angela Matcov; specialistul în domeniul reglementării proprietății funciare al primăriei municipiului Edineț Vadim Caraulan; primarul de Mingir, Hâncești Ilie Chițanu și directorul adjunct al Centrului de Instruire în Domeniul Electoral de pe lângă CEC Arina Craijdan.

Emisiunea „La Înălțime cu CALM” poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei.

Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați suntem puternici!

Emisiunea poate fi accesată la următorul link:
https://www.calm.md/intarirea-capacitatilor-autoritatilor-locale-ar-crea-premise-pentru-dezvoltarea-comunitatilor-noastre/

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă