Nume
Parola
Vizualizări: 3361
Concurs de desene “Apa-sursă a vieții”
13 Octombrie 2021 — ADR Centru și Primăria orașului Ialoveni lansează un concurs de desene "Apa-sursă a vieții". Prin acest concurs, organizatorii, își propun să încurajeze tînăra generație să-și etaleze aptitudinile de creativitate prin desene care vor include apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului prin folosirea rațională a apei, dar și legătura dintre sursa de apă și viața de zi cu zi a oamenilor.

La concurs pot participa toţi elevii claselor I-XII din orașul Ialoveni. Elevii pot participa la concurs doar cu o singură lucrare, executată pe hârtie de formatul A4 sau A3. Lucrările trebuie să aibă înscris pe verso, în colţul din stânga jos, următoarele date: - numele şi prenumele autorului, şcoala, clasa, numărul de telefon al elevului și titlul lucrării.

Toate lucrările vor fi expuse în cadrul unei expoziții, în Parcul "Sfatul țării", pe data de 27 octombrie curent, cu ocazia Hramului localității.

Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor câştigători se va face de juriu, format din cite un reprezentant al instituțiilor de învățămînt participante şi reprezentanţii ADR Centru și Primăriei Ialoveni.

Toți participanții la concurs vor primi diplome de apreciere. Autorii celor mai bune lucrări, locurile I; II și III pentru fiecare categorie, vor fi premiaţi cu vauchere de la librărie în valoare de 500, 300 și 200 de lei. Premiile vor fi înmânate în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs.

Anexez: Regulamentul.