Nume
Parola
Vizualizări: 3475
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Inaugurarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană privind îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașele Fălești și Drochia
Bălți, 18 Octombrie 2021CINE?
Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord

CE?
Invită instituțiile mass-media la evenimentul de inaugurare a proiectelor finanțate de Uniunea Europeană privind îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașele Fălești și Drochia.

CÂND?
Miercuri, 20 octombrie 2021, ora 11.00 (Fălești); ora 14:00 (Drochia).

UNDE?
► Orașul Fălești, Primăria or. Fălești, adresa: str. Ștefan cel Mare, nr. 73;
► Orașul Drochia, Primăria or. Drochia, adresa: bd. Independenței, nr. 15 A.

DETALII
Proiectele „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești” și „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia” sunt finanțate de Uniunea Europeană. Măsurile investiționale sunt implementate de ADR Nord în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

Valoarea totală a proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești” este de 35,87 mln lei, dintre care 32,56 mln lei – acordați de UE, și 3,30 mln lei – contribuție locală. Aproximativ 15.450 de locuitori ai orașului Fălești vor beneficia de servicii de aprovizionare cu apă potabilă.

Valoarea totală a proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia” constituie 91,73 mln lei, dintre care 85,25 mln lei – acordați de UE, și 6,47 mln lei – contribuție locală. 20.295 de locuitori ai orașului Drochia vor beneficia de servicii de aprovizionare cu apă potabilă.

Evenimentele de inaugurare a proiectelor de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașele Fălești și Drochia fac parte din seria de evenimente organizate de ADR Nord în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a VII-a.

CONTACTE
► Ion Urușciuc, specialist în comunicare, ADR Nord; tel.: (+373) 697 61 682; e-mail: comunicare.adrnord@gmail.com
► Pavel Ivanciuc, managerul local al proiectului de aprovizionare cu apă din or. Fălești; tel.: (+373) 692 56 714; e-mail: pavel.ivanciuc@gmail.com
► Ruslan Babin, managerul local al proiectului de aprovizionare cu apă din or. Drochia; tel.: (+373) 672 23 838; e-mail: proiectedrochia@gmail.com


www.adrnord.md