Nume
Parola
Vizualizări: 2401
AUTORITĂȚILE PUBLICE LOCALE CUNOSC CARE SUNT SOLUȚIILE CE AR FACILITA DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR ȘI ÎȘI DORESC SĂ FIE AUZITE DE GUVERNARE!
15 Noiembrie 2021 — Autoritățile publice locale nu doar constată care sunt problemele din administrația publică locală, dar oferă și soluții simple, fără a fi nevoie de prea multe resurse financiare. Pentru aceasta este nevoie ca autoritățile centrale să le audă pe cele locale și să le pună în practică. Care sunt impedimentele ce nu permit comunităților noastre să se dezvolte așa cum ne-am dori cu toții, dar și care ar fi aceste soluții identificate de autoritățile locale alăm în cadrul emisiunii „La înălțime cu CALM”. Protagoniștii următoarei ediții sunt directorul executiv al CALM Viorel Furdui; primarul orașului Drochia, vicepreședinte al CALM, Nina Cereteu; primarul municipiului Cahul, vicepreședintele CALM, Nicolae Dandiș și primarul de Peresecina, Orhei, vicepreședintele CALM, Valentina Buzu.

Emisiunea „La înălțime cu CALM” este realizată de Ana Moraru și poate fi ascultată pe site-ul calm.md la următorul link: https://www.calm.md/autoritatile-publice-locale-cunosc-care-sunt-solutiile-ce-ar-facilita-dezvoltarea-comunitatilor-si-isi-doresc-sa-fie-auzite-de-guvernare/

Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă