Nume
Parola
Vizualizări: 2175
Conferința Națională pe Control Intern Managerial în APL, organizată de Programul USAID Comunitatea Mea
Chișinău, 26 Septembrie 2022 — INVITAȚIE DE PRESĂ: Programul USAID Comunitatea Mea invită mâine, 27 septembrie, reprezentanții agențiilor mass-media să participe la Conferința Națională pe tema "Controlul Intern Managerial în Autoritățile Publice Locale: provocări, reușite și perspective".

Conferința va întruni reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, inclusiv Secretarul de Stat al Ministerului Finanțelor, reprezentanți ai Curții de Conturi a Republicii Moldova și ai Inspecției Financiare, CALM, parteneri de dezvoltare, experți locali și mediul academic, care vor discuta despre oportunitatea și necesitatea dezvoltării sistemului de Control Intern Managerial în administrația publică locală din Moldova în cadrul a două paneluri de discuție. Participanții la discuții vor împărtăși provocările, bunele practici și perspectivele identificate în domeniul controlului intern managerial. Ne așteptăm la discuții relevante pentru reprezentanții tuturor APL și APC.

CÂND: 27 septembrie 2022, 10:00-13:00
UNDE: Complexul Summit Events & Conference Center, sala Roșie (Chișinău, str. Tighina 49/3)
Pentru detalii ne puteți contacta la tel. 060 732326.

Despre organizator:
Comunitatea Mea este un program al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), care are scopul de a ajuta autoritățile publice locale să devină mai eficiente, transparente și responsabile față de cetățeni. Comunitatea Mea este programul principal al USAID în domeniul guvernării locale, care oferă asistență, în mod prioritar, autorităților publice locale de nivelul întâi, însă grupurile civice și mediul de afaceri local, de asemenea, beneficiază de suportul programului. În prezent, Programul Comunitatea Mea colaborează cu peste 90 de primarii și localități din întreaga țară, care beneficiază de instruiri și asistență tehnică pentru a putea îmbunătăți serviciile publice locale, implica cetățenii în guvernarea locală și implementa instrumente de creștere a veniturilor locale.