Nume
Parola
Vizualizări: 2217
Invitație de presă/ Lansarea proiectului „Societatea civilă împotriva corupției”
Chișinău, 11 Octombrie 2022 — Centrul CONTACT invită reprezentanții mass-media la evenimentul de lansare a proiectului în regiunea Centru „Societatea civilă împotriva corupției”.

Această activitate este realizată la nivel național în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partener al proiectului în Regiunea de Dezvoltare Centru este Centrul CONTACT.

În cadrul evenimentului va fi prezentat și Programul de Granturi Locale, prin intermediul căruia 350.000 euro vor fi oferite organizațiilor societății civile din regiunea centru pentru activități de prevenirea corupției la nivel local.

La eveniment vor participa partenerii de dezvoltare din cadrul Delegației Uniunii Europene în Moldova, GIZ Moldova, CNA și CNI, reprezentanți APL de nivel II în regiunea Centru, precum și OSC-uri din regiunea Centru.

Evenimentul va avea loc joi, 13 octombrie 2022, ora 11:00, la Chișinău, str. Tighina 49/3, Summit Events (sala Roșie).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Elena Nofit,
comunicatoarea Centrului CONTACT: elena.nofit@gmail.com sau 069749924