Nume
Parola
Vizualizări: 2746
Participă la concursul de jurnalism comunitar „Reporter în localitatea ta”! Cinci premii importante sunt puse la bătaie
Bălți, 12 Noiembrie 2022 — Concursul regional de materiale jurnalistice pe subiecte comunitare „Reporter în localitatea ta”, ediția 2022, este lansat de Agenția DECA-press.

La concurs pot participa tineri din raioanele Glodeni, Sângerei, Fălești, Râșcani și municipiul Bălți, care vor participa la sesiunile de instruire, organizate la Bălți în perioada 24 octombrie – 1 decembrie de Agenția DECA-press și vor publica articole pe platforma de jurnalism comunitar jurnalist.md.

Articolele vor fi scrise în limbile română sau rusă. Data publicării materialelor pe site-ul jurnalist.md trebuie să fie cuprinsă în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie a.c..

Pentru a se înscrie în concurs, doritorii vor completa un formular de participare și vor expedia până la 31 decembrie 2022 lista articolelor pentru concurs la adresa de e-mail: info@jurnalist.md, cu mențiunea Concursul „Reporter în localitatea ta”.

Membrii unui juriu vor aprecia materialele în baza următoarelor criterii:

- numărul de articole, publicate pe platforma jurnalist.md;
- participarea la sesiunile de instruire în jurnalism comunitar, organizate la Bălți de Agenția - DECA-press în perioada 24 octombrie 2022 – 1 decembrie 2022;
- respectarea criteriilor de jurnalism comunitar.

Câștigători ai concursului vor fi desemnați cinci jurnaliști comunitari, fiecare dintre ei vor primi câte un premiu de preț.