Nume
Parola
Vizualizări: 2531
Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei invită reprezentanții mass-media la evenimentul de încheiere a Campaniei „Săptămâna Națională a Bunătății, ediția 2”.
17 Noiembrie 2022 — Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei invită reprezentanții mass-media la evenimentul de încheiere a Campaniei „Săptămâna Națională a Bunătății, ediția 2”.

În contextul zilei internaționale a bunăvoinței, de pe 14 noiembrie până pe 18 noiembrie 2022, Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei, cu susținerea Ambasadei Suediei, a desfășurat cea de-a doua ediție a „Săptămâna Națională a Bunătății”.

Timp de o săptămână, mai multe organizații filantropice, agenți economici, instituții de învățământ, persoane influente au vorbit și promovat filantropia personală și corporativă ca alternativă pentru soluționarea problemelor sociale și model de educație a tinerei generații și au încurajat oamenii să facă gesturi de bunătate.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 noiembrie, ora 10:00, Chișinău, Summit Events & Conference Center, Sala Barcelona.


Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Elena Nofit, comunicatoarea Campaniei „Săptămâna Națională a Bunătății, ediția 2”: elena.nofit@gmail.com sau 069749924.