Nume
Parola
Vizualizări: 1050
CALM - O ISTORIE DE SUCCES ȘI UNITATE ÎNTR-O LUME PROFUND DEZBINATĂ!
25 Martie 2023 — În 2009, circa 40 de primari din R. Moldova au plecat în Bulgaria să vadă cum funcționează o asociație reprezentativă a autorităților publice locale și de ce ar fi bine să avem și noi o asemenea structură asociativă. La distanță de mai bine de un deceniu, când Congresul Autorităților Locale din Moldova a marcat a 13-a aniversare, i-am întrebat pe unii dintre aleșii locali care le erau aspirațiile acum mai bine de un deceniu, atunci când și-au propus să creeze o asociație a lor și în ce măsură așteptările de atunci au coincis cu rezultatele din cei 13 ani de activitate a Congresului. Protagoniștii emisiunii „La Înălțime cu CALM” sunt președinta CALM, primară de Selemet, Cimișlia, Tatiana Badan; primarul municipiului Edineț, vicepreședintele CALM, Constantin Cojocaru; primara de Budești, municipiul Chișinău, prima președintă a Rețelei Femeilor din cadrul CALM, Nina Costiuc; primara de Calfa, Anenii Noi, Ludmila Ceaglîc; primarul de Colibași, Cahul, vicepreședintele CALM, Ion Dolganiuc; primarul de Cîrprești, Cantemir, vicepreședintele CALM, Ion Bîzu; primarul de Ghindești, Florești, Gheorghe Falcă și fostul primar și deputat, Iurie Țap.
Emisiunea este realizată de Ana Moraru și poate fi ascultată pe site-ul calm.md: https://www.calm.md/calm-o-istorie-de-succes-si-unitate-intr-o-lume-profund-dezbinata/
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 20.00), pe frecvențele postului de radio Vocea Basarabiei, de la ora 10.00, pe frecvențele Eco FM și duminica, de la ora 14.10, pe frecvențele Jurnal FM.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă