Nume
Parola
Vizualizări: 263
VIZIUNILE REPREZENTANȚILOR APL DESPRE ALEGERI ȘI VIITORUL COMUNITĂȚILOR LOCALE!
4 Noiembrie 2023 — Ce așteptări au cetățenii și angajații din APL de la alegerile locale generale din 5 noiembrie, dar și de la candidații care vor deveni aleși locali în rezultatul acestui scrutin? Este sau nu atractivă funcția de primar și ce calități trebuie să aibă persoanele care vor deveni lideri și lidere la nivel local? De ce are nevoie administrația publică locală pentru a deveni competitivă și eficientă și care este rolul administrației publice locale în dezvoltarea și integrarea europeană a statului? Aceste subiecte le dezbatem în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM” cu funcționari din administrația publică locală, majoritatea dintre ei asigură acum interimatul funcției de primar. Protagoniștii emisiunii sunt: Lilia Răileanu, reprezentanta primăriei orașului Rezina; Cristina Cristina Smolenschi, viceprimară a municipiului Strășeni; Tatiana Romaniuc, viceprimară a municipiului Cahul; Rodica Hasan, secretara Consiliului orășenesc din Leova; Veaceslav Iurco, viceprimar al orașului Ștefan Vodă; Rodelia Vasilcov, viceprimară a municipiului Edineț și Sergiu Suhan, viceprimar al orașului Cimișlia.
Emisiunea este realizată de Ana Moraru și poate fi ascultată pe site-ul calm.md: https://www.calm.md/viziunile-reprezentantilor-apl-despre-alegeri-si-viitorul-comunitatilor-locale/
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 20.00), pe frecvențele postului de radio Vocea Basarabiei, de la ora 10.00, pe frecvențele Eco FM și duminica, de la ora 14.10, pe frecvențele Jurnal FM.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă