Nume
Parola
Vizualizări: 3275
Aşteptările Asociaţiei Obşteşti„Pentru Familie” de la deputaţii Parlamentului ales la 29 iulie 2009
3 August 2009 — Fiind îngrijoraţi de starea institutului familiei din RM şi de viitorul ţării noastre, membrii Asociaţiei Obşteşti „Pentru Familie” au urmărit şi au participat activ la alegerea unui Parlament care vor căuta binele ţării şi a tuturor cetăţenilor care locuiesc în RM.

Felicităm pe toţi deputaţii care au acces în Parlament şi le dorim multă sănătate, dragoste pentru oamenii ţării, înţelegere între ei şi înţelepciune pentru soluţionarea problemelor majore ale ţării. Aşteptăm de la deputaţii Parlamentului să pledeze activ şi să decidă în termenii cei mai apropiaţi asupra următoarelor lucruri:

1.Anularea definitivă a proiectului de lege pentru prevenirea şi combaterea discriminării ca unul care a fost elaborat sub presiunea celor interesaţi să introducă în legislaţia ţării noastre termenul „orientare sexuală” şi astfel să fie dat frâu liber propagandei homosexuale şi a tuturor consecinţelor care vor reieşi din aceasta.

2.Modificarea Articolului 153 al Codului Penal al RM care a fost adăugat fără consultarea cu publicul şi care este extrem de periculos pentru dezvoltarea şi viitorul copiilor noştri.

3.Revizuirea legii actuale despre avort pentru oprirea genocidului împotriva propriei naţiuni. Legea actuală este foarte liberală şi permisivă.

4.Elaborarea legilor pentru protejarea şi dezvoltarea institutului familiei.
Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute în realizarea planurilor bune pe care le aveţi pentru bunăstarea naţiunii în următorii patru ani.

Serviciul de presă al Asociaţiei „Pentru Familie”