Nume
Parola
Vizualizări: 1678
Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, s-a întîlnit cu membrii cabinetului de miniştri în exerciţiu
Chisinau, 11 Septembrie 2009 — Vladimir Voronin a adus mulţumiri miniştrilor şi şefilor instituţiilor din administraţia publică centrală pentru activitatea desfăşurată în cadrul Guvernului condus de Zinaida Greceanîi, menţionînd că anume formarea unei echipe consolidate de profesionişti a constituit unul din cele  mai mari succese a acestui Guvern.

Preşedintele a apreciat înalt activitatea cabinetului de miniştri condus de Zinaida Greceanîi şi a remarcat realizările obţinute de acesta în pofida unor probleme dificile cu care s-a confruntat Republica Moldova, în special,  calamităţile naturale de proporţii ce s-au abătut peste ţara noastră în acest răstimp.  

Şeful statului  a menţionat că în pofida crizei economice globale din ultima perioadă de timp, actuala guvernare a reuşit să lase succesorilor săi un Guvern fără datorii interne, cu enorme rezerve valutare, cu planuri şi cu concepţii naţionale de dezvoltare, elaborate pentru toate sferele de activitate.

Preşedintele a afirmat că toţi membrii echipei vor avea posibilitate şi pe viitor să contribuie la creşterea bunăstării cetăţenilor ţării şi să participe la edificarea unei ţări moderne, europene, de succes.

Serviciul de presă al Preşedintelui Republicii Moldova