Nume
Parola
Vizualizări: 3626
Implicațiile legislative ale cazului de pedofilie din Dobruja Veche
5 Februarie 2010 — Mai multe posturi de televiziune din Moldova recent au difuzat reportaje despre un caz de pedofilie din satul Dobrogea Veche, r-l Sângerei. Un bărbat în vârstă de 28 de ani pe nume Oleg Kojimeakin, profesor de limba română de la şcoala din s.Dobrogea Veche este acuzat de violul a doi adolescenţi, Eugen în vârstă de 14 ani şi Dumitru în vârstă de 13 ani din aceeaşi şcoală.

Asociaţia "Pentru Familie" a investigat cazul, contactînd pe părinții victimelor, avocatul, precum și pe procurorul general al r.Sângerei, care se ocupă nemijlocit de caz. Vă invităm să faceți cunoștință cu rezultatele investigației accesînd situl nostru oficial www.profamilia.md.

Trezește îngrijorare faptul că acuzatul se află pînă acum la libertate și după aproape trei luni de cercetări procuratura nu s-a pronunțat încă pe marginea acestui caz.

Activiștii gay întotdeauna au țintit la instituțiile de educație si articolul 11 din proiectul de lege (înaintat în mare parte de organizația homosexualilor și lesbienelor Gender-Doc-M) privind prevenirea și combaterea discriminării interzice discrimanarea în domeniul educaţiei. Aceasta înseamnă, că odată cu adoptarea legii respective activiștii homosexuali vor merge în școli și sub pretext de educație a copiilor în spiritul toleranţei faţă de aşa numitele "minorităţi sexuale" vor face propagandă homosexuală cu toate consecințele ce revin din aceasta.

Cazul de pedofilie din Dobrogea Veche indică la consecinţele care trebuie să le așteptăm în cazul adoptării proiectului de lege sus-menționat în ţara noastră. Amintim că prin acest proiect de lege a fost făcută prima tentativă de întroducere a sintagmei "orientare sexuală" în legislația țării noastre.

Facem apel către toate organizațiile pro-viață și pro-familie din Republica Moldova să se expună asupra acestui caz. De-asemenea cerem procuraturii raionului Sângerei și Ministerului Afacerii Interne să depună toate eforturile în cercetarea acestui caz.

Servicul de Presă

Asociația ”Pentru Familie”

Mob. 068400373

E-mail: office@profamilia.md

Web.: www.profamilia.md