Nume
Parola
Vizualizări: 3954
Pro-Familia: Scrisoare deschisă către Primarul de Chişinău în legătură cu interzicerea desfăşurăriii paradei homosexualilor în municipiul Chişinău
Chisinau, 13 Aprilie 2010 — Stimate Domnule Primar!

Asociaţia «Pentru Familie» este o organizaţie non-guvernamentală, care are drept obiectiv promovarea şi apărarea valorilor instituţiei familiei în Republica Moldova.
Credem ca nu este necesitate sa va comunicam despre starea depravată în care a ajuns familia în ţara noastră, datorită diverşilor factori sociali, cum ar fi fenomenul migraţiei, săracia sau instabilitatea politică.
În pofida acestor majore probleme există forţe, care încearcp într-un mod obraznic să submineze în esenta conceptul familiei. Ma refer la organizatiile, care promoveaza homosexualitatea ca şi mod de viaţă.. Va aducem la cunostinta că la începutul lunii Mai, organizaţia «Gender-DocM», care reprezintă homosexualii din Republica Moldova, intenţionează desfasurarea paradei gaylor şi lesbienilor în Piaţa Marii Adunari Naţionale în perioada 27.04-02.05, pentru a cere autoritaţilor adoptarea legii privind prevenirea şi combaterea discriminării.
Considerăm că afişarea publica a unui mod de viaţă amoral nu este altceva decât un atac direct şi premeditat la adresa tinerei generaţii şi instituţiei familiei. Este simplu de inţeles că modul de viaţă homosexual nu poate duce la procreare şi nu prezinta nici un folos pentru societate.
În acest sens, Asociaţia «Pentru Familie» vine cu rugămintea de a nu elibera sub nici un pretext organizaţiei «Gender Doc-M» autorizaţia de desfăşurare a manifestaţiei publice în nici un loc din capitală.
Suntem siguri, ca organizaţia respectivă va cauta din răsputeri să pună presiune asupra Primăriei, folosind pretextul «violarea drepturilor omului» si amenintând cu amendări din partea structurilor europene.
Contăm mult pe sprijinul şi integritatea moral-spirituală a Dumneavoastră şi a întregei echipe a Primariei municipiului Chişinău.

Cu stimă şi respect,
Vasile Filat
Preşedintele Asociaţiei «Pentru Familie»
Marian Vitalie, vice-preşedintele Asociaţiei «Pentru Familie»