Nume
Parola
Vizualizări: 6287
Concert Franco Midiri la Chisinau - invitatie pentru parteneri media
13 Aprilie 2010 — Invitam parteneri media din Moldova intru sustinerea unui eveniment artistic cu conotatie caritabila, realizata pentru ajutorarea bolnavilor de cancer in ultimul stadiu. Este vorba despre un concert de caritate organizat la Filarmonica Nationala cu participarea interpretului Franco Midiri, castigatorul “Festivalului Melodiei” de la San Remo, si care va avea loc pe 19 mai 2010.

Ajutorul DVS poate fi manifestat prin promovarea evenimentului (amplasarea spoturilor audio sau video, a banerelor in cazul portalurilor web, sau a informatiei in presa scrisa).

In cazul daca acceptati solicitarea noastra, Va rugam sa ne comunicati in cel mai urgent mod, pentru a include logoul Dumneavoastra pe materialele informationale (anexati logoul la mesajul cu raspunsul Dumneavoastra). Ulterior noi va vom oferi informatia ce urmeaza sa fie facuta publica (informatie despre Franco Midiri, banere, comunicatul de presa, anuntul despre data ora si locul evenimentului, etc.)



Pentru detalii contactati:

Victoria Condrat
Sef department fundraising
Tel. (+373 22) 244850
Mobil (+373 68) 166997
info@hospiceangelus.md


Organizatorul: Fundatia Filantropica Medico-Sociala “Angelus Moldova”, Hospice “Angelus” www.hospiceangelus.md
N.B. Fundatia Filantropica Medico-Sociala “Angelus Moldova”este un ONG transparent, iar asemenea evenimente de caritate si colectare de fonduri sint organizate deseori (Festivalul Capsunii si a Mierii de Albine, Butterfly Party, Balul de caritate “Angelus”, Corul copiilor la aeroportul Chisinau cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, Facebook Moldavian Party, concerte, serate, etc. Auditul anual este facut de Ernst &Young. http://www.hospiceangelus.md/ro/annual-report.html