Nume
Parola
Vizualizări: 4134
Apel al Partidului Democrat din Moldova pentru acordarea ajutorului sinistraților
8 Iulie 2010 — Partidul Democrat din Moldova face apel către toți întreprinzătorii din țară, către toți oamenii de bună credință- Să ajutăm sininstrații!

La această oră câteva sute de oameni din țara noastră s-au trezit pe drumuri. Apa le-a distrus casele, le-a șters munca de o vară și i-a lăsat fără singurile surse de venit pe care le aveau.

Suntem nevoiți să apelăm la bunăvoința voastră, pentru că bugetul țării este unul auster, iar resursele de care dispune statul sunt mult prea modeste pentru a face față stihiei.

Membrii Partidului Democrat au reacționat imediat colectând bani pentru sinistrați. PDM a donat o sută de mii de lei oamenilor din Corjeuși și 100 de mii de lei celor din Hâncești. Din păcate posibilitățile noastre sunt, de asemenea, limitate. De aceia avem nevoie de un efort comun, de amploare națională.

Suntem obligați să acționăm împreună pentru ca acești oameni să fie asigurați cu lucruri elimentare. Ei au nevoie de medicamente, de produse alimentare și de haine. Nu trebuie să uităm că în scurt timp, după retragerea apelor, ei vor avea nevoie de materiale de construcție și de ajutor pentru a-și reface casele.

Trăim clipe de groază când este important să fim împreună, să ne solidarizăm pentru a face față situației dificile.

Numai împreună putem lupta cu stihia. Puteți ajta direct sinistrații. De asemenea, puteți contacta autoritățile locale pentru ca ajutorul dumneavoastră să ajungă nemijlocit la cei care au cu adevărat nevoie de susținere.