Nume
Parola
Vizualizări: 4490
Marsul Roz pentru sustinerea Campaniei de luptă cu cancerul la sân.
Chişinau, 28 Septembrie 2010 — Fundaţia Filantropică „Angelus Moldova” în parteneriat cu Avon Moldova lansează o campanie de informare şi sensibilizare a populaţiei întru susţinerea Campaniei împotriva cancerului la sân. Această campanie este iniţiată cu scopul de a reduce numărul mare al femeilor ce riscă să fie depistate cu cancer mamar tardiv.
Ambasadoarea acestei campanii în Republica Moldova este interpreta Geta Burlacu: “Contribuie la strângerea de fonduri în sprijinul Campaniei împotriva cancerului la sân. Informează-te! Ajută! Sănătatea ta şi a celor din jur contează!”
Astfel, pe 2 octombrie 2010, Fundaţia „Angelus Moldova” alături de Avon Moldova şi Primăria mun. Chişinău organizează un marş în cadrul căruia va fi lansat un nou proiect de susţinere a femeilor afectate de cancerul la sân. La eveniment intenţionează să participe circa 2000 de persoane. Acest marş se încadrează în şirul evenimentelor organizate de FFMS „Angelus Moldova” consacrate Zilei Internaţionale a Hospice-ului şi Îngrijirilor Paliative comemorată pe data de 9 octombrie în toată lumea.
Începând din octombrie 2010 şi până la finele 2011 toate fondurile colectate în cadrul Campaniei de luptă împotriva cancerului la sân Avon, vor fi donate Fundaţiei Filantropice Angelus Moldova pentru procurarea şi donarea unui lot de proteze mamare femeilor care au suferit intervenţie chirurgicală la sân.
Startul Marşului Roz – 2 octombrie 2010, ora 11.00, în Scuarul Teatrului „M. Eminescu” şi va continua pe bd. Ştefan cel Mare, apoi pe str. Ciuflea şi se va incheia la Centrul Comercial „Shopping MallDova”. După marş, în incinta centrului comercial va avea loc un concert de caritate, gazda căreia va fi Geta Burlacu şi alţi artişti autohtoni.
Campania va dura toată luna octombrie şi va fi marcată prin iluminarea pe timpul nopţii a ghirlandelor roz amplasate pe stâlpii de iluminare publică de pe bd. Ştefan cel Mare între str. Puşkin şi Ismail.
FFMS „Angelus Moldova” este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, care oferă servicii medico-sociale gratuite la domiciliu, pentru persoanele cu cancer în stadiu avansat şi terminal, cu pronostic de viaţă sub 12 luni.
Acest eveniment este posibil datorită partenerilor: Avon Moldova, Primăria mun.Chişinău, Shopping MallDova, radio KissFM, ziarul Timpul, revista VIP magazin.
Detalii organizator pe www.hospiceangelus.md
Detalii finanţator pe www.avon.md

FFMS „Angelus Moldova”:
Irina Draguţanu
PR & Events manager
Tel.244850
pr@hospiceangelus.md

Avon Cosmetics Moldova
Maia Grosu
PR&Sales Support Coordinator
Tel: 26 76 55
maia.grosu@avon.com