Nume
Parola
Vizualizări: 9763
Dacia, Rumeon, aqua unIQa şi Bere Chişinău au organizat o sărbătoare de zile mari!
Chișinău, 22 Octombrie 2010 — Ieri a fost desemnat cîştigătorul tombolei "Fii alături, susţine Dacia şi cîştigă un automobil!". Punctul culminant al serii a fost consemnarea faptului că efortul pentru atragerea suporterilor în tribune, a fost unul pe cinste. Era destul să priveşti în ochii celor care au păşit ieri în hotel Turist cu oarecare dubii referitor la transparenţa tombolei, şi care au plecat încredinţaţi că şi în Moldova sînt loterii corecte şi cinstite.
“Este foarte bine că s-a organizat o astfel de loterie de către clubul nostru. Mai multe de-ar fi. Este plăcut cînd spectatorii vin în tribune şi mai plăcut e cînd aceştea merg acasă cu premii” a declarat Ghenadie Orbu.
Nici unul dintre pretendenţii la cîştigarea automobilului nu a plecat de le eveniment cu mîna goală. Toţi au intrat în posesia unicului calendar fotbalistic din Moldova al FC Dacia, datorită căruia va şti de acum încolo cînd îşi sărbătoresc zilele de naştere jucătorii clubului nostru şi cînd se dispută meciurile din Campionat. În afară de calendar, candidaţii au primit şi cîte un fular din colecţia nouă a atributicii clubului.
A început extragerea de premii cu un discurs al managerului general al echipei FC Dacia, Marcel Moraru, care le-a mulţumit tuturor celor prezenţi: jucători, staful tehnic, suporteri, partenerii clubului şi desigur cei 23 de pretendenţi, care prindeau fiecare cuvînt de pe buzele managerului, dar, în suflet fiecare era nerăbdător să înceapă mai repede extragerea, care le va pune capăt chinului insuportabil de a-şi aştepta verdictul.
“Сu fiecare meci, în fiecare lună, rîndurile suporterilor noştri cresc considerabil. Vom persisita în această direcţie, pentru a deveni cel mai popular club de fotbal din Chişinău”, a subliniat Marcel Moraru.
Este de remarcat faptul că nici o loterie nu se desfăşoară fără o comisie şi tombola noastră nu a fost o excepţie în acest sens.
Şi iată showmenul Mircea Marco îi roagă pe participanţi la extragere să decidă fiecare ce număr îi va reprezenta în concurs. Sala e în aşteptare, concurenţii emoţionaţi - şi iată deja primul candidat iese din cursă. Pentru a-şi potoli amarul, el este rugat să extragă alt număr, care la rîndul său iese din concurs. Astfel, potenţialii pretendenţi la cîştigarea unui Volkswagen'a Polo se răfuiesc ei între ei - nimeni nu vrea să se despartă de idea că este atît de aproape de a pleca acasă la volanul propriului automobil. După ce au ieşit 10 participanţi din cursă, pentru cei care mai speră s-a organizat o mică pauză - o bună ocazie de a calma emoţiile.
“Din partea întregii echipe FC Dacia îi salut pe cei prezenţi aici. Le doresc tuturor succes, dar va cîştiga doar unul. Vă mulţumesc că sînteţi aici”, i-a salutat pe suporterii lupilor galbeni, căpitanul echipei Evghenii Matiughin.
A urmat a doua etapă a extragerii, exact ca şi prima oară au fost extrase numerele celor mai puţin norocoşi din această seară. Prezentatorul le-a frămîntat din plin nervii candidaţilor, tergiversînd punctul culminant al serii. Cînd Mircea Marco s-a plimbat prin sală cu cheile Volkswagenului şi le-a oferit şansa participanţilor să-I simte adierea, sala a izbucnit în hohote de rîs.
Înaintea ultimei etape, cînd în urnă au rămas doar trei sfere, a fost luată încă o mică pauză, iar jucătorii Daciei au împărtăşit presei părerea lor despre acţiunile conducerii clubului.
“Sînt impresionat. Prima oară în cariera mea văd aşa ceva. Nu cred, că băieţii noştri se poate lăuda cu astfel de acţiuni organizate de către conducerea cluburilor. Mai mult, e greu de crezut că aşa ceva îţi poate trece prin minte”, plăcut surprins, a declarat Andrei Cojocari.
“Am o părere foarte pozitivă. În rezultatul tombolei au de cîştigat toţi - atît suporterii, cît şi noi, jucătorii şi conducerea clubului. Consider că e un pas înainte”, a spus Serghei Namaşco.
A venit şi momentul cînd aflăm ce înseamnă într-adevăr a avea noroc. În urnă a rămas un singur număr - 16, care îi aparţine lui Dumitru Bobeică, în vîrstă de 22 de ani, persoana care a fost de găsit ultimul. Persoana care în ultimul moment a aflat că va participa la loterie, deoarece a completat incorect biletul de participare. Pentru a-l găsi pe băiat am încercat mai multe combinaţii de cifre, şi lui Dumitru i-a surîs norocul - a fost găsit şi anunţat că este printre cei 23 de candidaţi la cîştigarea unui automobil.
Chiar şi cei care nu au avut norocul astăzi, au rămas satisfăcuţi de sărbătoarea organizată de clubul FC Dacia şi în special de tombola "Fii alături, susţine Dacia şi cîştigă un automobil!". Nimci nu ne-ar fi reuşit fără partenerii noştri - salonul auto Rumeon, care ne-au oferit automobilul Volkswagen, aqua unIQa - apa, care le dă puteri fotbaliştilor noştri, şi ca întotdeauna a fost alături de noi Bere Chişinău, care le-a potolit amarul celor ieşiţi din concurs.
A încheiat seara directorul comercial al clubului FC Dacia, Zinaida Jioară. Datorită ei, extragerea automobilului s-a desfăşurat într-o atmosferă atît de veselă, călduroasă şi plăcută.
- Nimic nu se dă uşor, la fel ca şi sărbătoarea de astăzi. Dar sînt feridită că am reuşit să organizăm un final deosbit al tombolei. Un final aşa cum ni l-am dorit noi. Am lucrat trei zile la pregătirea evenimentului şi ne-a reuşit o sărbătoare deosebită. Sper că le-a plăcut tutror. Vă aşteptăm la meciurile clubului de fotbal Dacia, pentru că astfel de sărbători vor continua.
Din păcate la eveniment nu a fost prezent patronul clubului, Adlan Shiskhanov, cel acre a fost motorul proiectului. Nu staţi la dubii nici o clipă! În acaestă seară, el a avut emoţii nu mai puţin ca participanţii noştri. Vă mulţumim din suflet!
Ataşamente:
3489_Dacia.pdf