Nume
Parola
Vizualizări: 2192
Leonid Volneanschii este candidat la funcţia de deputaţi în Parlament pe lista Partidului Umanist.
16 Noiembrie 2010 — Cunoscutul om de afaceri Leonid Volneanschii a aderat la Partidul Umanist din Moldova şi va candidata la funcţia de deputat în parlament pe listele partidului.

Leonid Volneanschii, proprietarul centrului „Elat” şi cunoscut mecenat, care s-a lansat iniţial în campania electorală în calitate de candidat independent, săptămâna trecută a declarat că îşi retrage candidatura din cursă.

Consiliul Naţional al Partidului Umanist din Moldova a votat unanim, luni, 15 noiembrie, includerea dlui Volnenschii în lista de candidaţi ai partidului. Leonid Volneanschii este al şaselea în lista PUM.

„Am primit oferta Partidului Umanist de a candidat pe lista acestei formaţiuni politice. După ce am examinat minuţios oferta electorală a PUM, am acceptat propunerea. Platforma electorală cu care m-am lansat eu în campania parlamentă se intersectează cu oferta Partidului Umanist”, a spus Volnenaschii.

„Cu o echipă de colegi care au aceleaşi idei, poţi realiza mult mai multe lucruri. Scopul nostru este simplu şi clar – fiecare cetăţean trebuie să se simtă fericit, cei plecaţi la muncă peste hotare - să revină în Moldova ori, dacă pleacă, atunci doar la odihnă”, a mai susţinut Volnenanschii.

Leonid Volneanschii este doctor în economie, cavaler al ordinului „Gloria muncii”, preşedinte al Consiliului veteranilor din Moldova, preşedinte de onoare al Federaţiei de haltere din Republica Moldova.