Nume
Parola
Vizualizări: 5671
Balul de Caritate ”Hospice Angelus” - vineri, 06 mai 2011
Chisinau, Leogrand Convention Center, 5 Mai 2011 — Hospice Angelus, împreună cu Prințesa Marina Sturdza, vă invită pentru o seară specială plină de eleganță, la Balul de Caritate ”Hospice Angelus” - vineri, 06 mai 2011.
Astfel, ţinem să vă informăm că cea de-a doua ediţie a Balului de caritate “Hospice Angelus”, găzduit de reprezentanţi ai fundaţiei şi Alteţa Sa Prinţesa Marina Sturdza va avea loc la Leogrand Convention Center. Balul este cel mai important eveniment din calendarul „Angelus Moldova, deoarece constituie o ocazie specială de a sensibiliza opinia publică asupra situaţiei bolnavilor incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale, dar şi pentru a acumula resurse financiare care să susţină activitatea fundaţiei în Republica Moldova.
Vă așteptăm alături de noi pentru o receptie la ora 19.00. Evenimentul va fi găzduit de Nata Albot şi Andrei Bolocan de la Jurnal TV (”Sare și Piper”) și va include o licitație exclusivă cu valoare total excepțională, precum și o tombolă cu premii originale.
Fundaţia filantropică medico-socială (FFMS) „Angelus Moldova” oferă asistenţă bolnavilor incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale. Veniturile de la acest eveniment exclusivist vor contribui la serviciul gratuit de îngrijire la domiciliu pentru pacienţii noştri în Chişinău. Detalii pe www.hospiceangelus.md.

Persoana de contact - Irina Draguțanu, PR & Events manager
FFMS ”Angelus Moldova”, tel. 244850, irina@hospiceangelus.md