Nume
Parola
Vizualizări: 8489
Concursul Inovaţiilor Deschise ”E-Aplicaţii pentru Moldova”
Chisinau, 25 Aprilie 2012 — Chişinău, 2012 – Pe data de 18-20 mai în Chişinău, Centrul de Training “CMB” şi Asociaţia Dezvoltatorilor TI din Moldova în colaborare şi în coordonare cu partenerii principali (Centrul de Guvernare Electronică din Moldova, Banca Mondială, Moldcell, Endava, Hotelul Codru şi Papirus Market) organizează Concursul Inovaţiilor Deschise „E-Aplicaţii pentru Moldova”.

La acest concurs sunt invitate sa participe persoane interesate să beneficieze de o formare tehnică referitoare la dezvoltarea de aplicatii bazate pe date deschise. Participantii selectaţi, împreună cu echipele acestora, vor fi invitaţi la un program de formare “Techcamp” în data de 18 Mai, urmat de „Hackathon” timp de 2 zile intensive (19 şi 20 Mai) de dezvoltare a aplicaţiilor, si in final vor fi evaluate si premiate de către Juriu.

Obiectivele principale ale Concursului Inovaţiilor Deschise”E-Aplicații pentru Moldova” sînt:- crearea unei comunitatati de practicieni în jurul datelor deschise şi dezvoltarea de Aplicații inovative bazate pe date deschise pentru a furniza e-servicii noi, inovative, cu beneficii sociale şi comerciale pentru oamenii şi economia Republicii Moldova.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa http://codd.md/saptamina-inovatiilor-deschise/concursul-inovatiilor-deschise/.

############
Pentru informaţii detaliate, puteţi contacta pe Veronica Cretu, email: veronica@cretu.md or veronicacretu@gmail.com, Skype: veronicacretu, telefon: (373 22) 274504