Nume
Parola
Vizualizări: 9308
A fost lansat site-ul www.ole.md
Chisinau, 17 Iunie 2012 — Echipa de redacţie a revistei „VIP magazin”  a lansat un nou site de cumpărături colective – OLE.MD, care oferă vizitatorilor oferte exclusive, cu reduceri consistente.

Site-ul este structurat simplu, pe prima pagină fiind afişată întotdeauna cea mai nouă ofertă. Toate ofertele sunt împărţite pe categorii, pentru a fi uşor găsite de vizitatori în funcţie de interes – baruri şi restaurante, frumuseţe, sănătate, distracţii, shopping, vacanţe şi aventuri, sport. De asemenea, vizitatorii site-ului pot vedea atât ofertele active, cât şi cele expirate deja. Datorită acestui sistem, clienţii au parte de o promovare gratuită pe o perioadă îndelungată de timp.

Pentru a beneficia de oricare din ofertele de pe www.ole.md, trebuie să aveţi un cont pe site, să vă supliniţi contul prin intermediul unui terminal Qiwi, să cumpăraţi voucherul şi să-l prezentaţi la compania care anunţă oferta.  De asemenea, prin intermediul site-ului www.ole.md puteţi dărui vouchere persoanelor dragi.