Nume
Parola
Vizualizări: 3685
Forumul investiţional în Dezvoltare Regională, 25-26 octombrie, Purcari
Purcari, Ştefan Vodă, 23 Octombrie 2012 — Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Ministerul Economiei în comun cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud şi Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova organizează Forumul investiţional în Dezvoltare Regională ,,Crearea oportunităţilor de atragere a investiţiilor în Regiunea de Dezvoltare Sud”, ce se va desfășura în incinta Complexului turistic „Purcari” din raionul Ştefan Vodă, în zilele de 25 și 26 octombrie 2012.
Forumul investiţional în dezvoltarea regională reprezintă o excelentă oportunitate de a promova potențialul Regiunii de Dezvoltare Sud, de a prezenta oportunităţile investiţionale ale regiunii şi de a stabili parteneriate în vederea iniţierii unor proiecte comune.
La Forum sunt invitaţi circa 150 de participanți, reprezentanţi ai: misiunilor diplomatice din Moldova, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Ministerului Economiei și altor ministere de resort, membrii Consiliilor Regionale pentru Dezvoltare, reprezentanţi ai Autorităţilor Publice Locale, ONG-urilor, mass-mediei locale și naționale.
În prima zi a forumului vor fi organizate vizite la proiecte de succes din Regiunea de Sud, finalizate sau în proces de implementare. Sesiunea plenară şi ateliere de lucru sunt preconizate a se desfăşura în a doua zi a forumului, pe 26 octombrie.