Nume
Parola
Vizualizări: 4925
Ședințe de lucru în cadrul proiectelor privind managementul deșeurilor
Ialoveni, 16 Ianuarie 2013 — Directorul ADR Centru împreună cu specialiștii responsabili și cadrul agenției și reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) au convocat cîteva ședințe de lucru. La ședințe au participat aplicanții și partenerii din cadrul proiectelor în implementare în Regiunea de Dezvoltare Centru (RDC) pe domeniul managementul deșeurilor. Scopul acestor ședințe a fost de a evalua mersul proiectelor și nivelul de implementare. Totodată, participanții la ședință au discutat și analizat rolul APL în vederea asigurării durabilității proiectelor, inclusiv, luarea la evidență a bunurilor, crearea întreprinderilor municipale și asigurarea funcționalității acestora.
Valerian Bînzaru, director Direcția Generală Dezvoltare Regională din cadrul MDRC a menționat: „Inițiativa MDRC de a desfășura aceste ședințe presupune evidențierea și analiza rezultatelor concrete în cadrul acestor proiecte, precum și durabilitatea postimplementare a acestora”.
Reprezentanții APL-urilor din cadrul proiectelor au pus în raportat și analizat analizat împreună impedimentele și obstacolele întîlnite în procesul de administrare a bunurilor obținute în cadrul proiectelor. Totodată, s-a menționat faptul că în termenii stabiliți în cadrul ședinței pentru fiecare proiect din acest domeniu, serviciul de colectare și gestionare a deșeurilor să fie organizat și fucțional.