Nume
Parola
Vizualizări: 3397
E-learning "Școala Liderului Comunitar"
Spațiul virtual, 20 Martie 2013 — Fundaţia „Educaţie pentru Democraţie” din Polonia, în cadrul programului RITA, în parteneriat cu Alianța Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova anunţă înscrierea participanţilor la cursului de e-learning „Școala Liderului Comunitar”.

Scopul cursului este de a a consolida capacitățile autorităţilor publice locale şi a spori nivelul de profesionalism al personalului prin instruirea la distanță a funcționarilor publici în vederea eficientizării actului de guvernare locală.

Obiective specifice:

1. Transmiterea de cunoştinţe necesare pentru exercitarea de către funcţionarii publici a obligaţiunilor de serviciu.

2. Formarea deprinderilor de a active în reţea şi de a acumula şi analiza infromaţii din surse diversificate.

Programul cursului va acoperi probleme din diferite tematici ale activătății administrațiilor publice locale: organizarea administrației publice locale, principiiile de activitate ale APL; transparența actului decizional; finațele publice locale și gestionarea patrimoniului.

Cursul se va desfășura în perioada 2 aprilie – 4 mai 2013 pe platforma de colaborare internaţională www.civicportal.org. Instruire este gratuită şi nu presupune prezenţă on-line la ore prestabilite. Participarea presupune conexiunea pe platformă de cîteva ori pe săptămînă, la ore comode participanţilor pentru parcurgerea materialelor didactice oferite şi recomandate, participarea la sondaje, teste individuale, implicarea în discuţii pe forum şi elaborarea unei lucrări individuale. La finisarea cursului participanții care vor absolvi cu success cursul vor primi certificate electronice. Inscrierea la curs e-learning se face prin expedierea unui mesaj cu titlul „Școala Liderului Comunitar” pe adresa electronică edudemo.md@gmail.com.

Promo „E-learning Scoala Liderului Comunitar” (video) - http://youtu.be/egEFB0K128o

„Project financed by „Region in Transition" -RITA Program of the Polish-American Freedom Foundation conducted by the Education for Democracy Foundation".

Cursul este lansat în cadrul campaniei „Hai pe NET – 2013! Aducem Moldova on-line!” - http://www.infonet.md/?page_id=273

Pentru informații suplimentare: Victor Koroli, vkoroli@gmail.com