Nume
Parola
Vizualizări: 10821
UN SPECTACOL DOCUMENTAR REVOLUŢIONAR ÎN PREMIERĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA
Chisinau, 26 Noiembrie 2013 — Ce: Conferința de presă: Moldova este cea de a 20-a țară care este gazda spectacolului SEVEN

Când: 27 noiembrie 2013, orele 10.00

Unde: Fundația Est-Europeană, str. 31 august 1989, nr. 98, etajul 3, clădirea Uniunii Scriitorilor

Participanți: La conferință vor participa: E.S. Ingrid Tersman, Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova, Jonas Jarl, Regizor suedez, Sorin Mereacre, Președintele Fundației Est-Europene, Elena Robu – Popa (actriță SEVEN), Jurnalistă, moderatoare a noului produs video lansat de portalul de știri UNIMEDIA, Igor Guzun (actor SEVEN), Director al agenţiei de comunicare „URMA ta”.

SEVEN este un spectacol inedit, inspirat din interviurile cu şapte femei curajoase din întreaga lume. Interviurile au fost realizate în 2007 de către şapte dramaturgi prestigioşi.
SEVEN a ajuns la al patrulea an de activitate cu un public de peste 15000 de spectatori. 500 de politicieni şi jurnaliști, printre care şapte membri ai Parlamentului European, ministrul suedez al Justiţiei, doamna Beatrice Ask, ofițeri de poliţie şi militari, au urcat pe scenă pentru a da voce personajelor din piesă.
SEVEN are 20 de ţări incluse în programul său de turnee: Suedia, Olanda, Turcia, Belgia, Nigeria, Finlanda, Serbia, Rusia, Danemarca, Lituania, Iordania, Afganistan, India, Macedonia, Albania, Croaţia, Kosovo, Bosnia și Herţegovina, Maroc, Moldova.

Spectacolul are loc în cadrul expoziției ”Femei Creative”, organizată de Ambasada Suediei la Chișinău și Institutul Suedez în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Academia de Studii Economice a Moldovei și operatorul Moldcell.
Pentru relații: Carolina Blajin, Fundația Est-Europeană, tel: 060154224 sau e-mail: Carolina.Blajin@eef.md