Nume
Parola
Vizualizări: 3545
Drive-up Angry Business: 5 instrumente care vă vor revoluționa afacerea
Chişinău, 30 Iulie 2014 — Pe 7 august, comunitatea Angry Business organizează un eveniment gratuit la Chişinău, pentru toți cei care îşi doresc creşterea afacerii, pornind de la ideea că businessul nu cunoaşte stagnare, dar trebuie să se mişte continuu spre scopul propus. Chiar dacă obiectivele se pot schimba, perfecţionându-ne, putem fi siguri că nu coborâm.

Evenimentul va aduna într-un singur spațiu de dezvoltare peste 1.000 de oameni dornici de cunoștințe noi și de interacțiune cu specialişti din diferite domenii. La conferinţă vom discuta despre cele 5 instrumente de revoluționare a modului în care privim afacerea și cum o conducem.

1. Cum îţi alegi nişa de business. Tehnica „faza”;
2. Business cu alți ochi: lead-uri, conversie, cec mediu, frecvență tranzacții;
3. Generare trafic. Platforme: câte? cum? care? de ce?;
4. Pâlnia de vanzări: din prospecţi în clienţi;
5. Tehnica 1-1-1.

De ce să fii și tu acolo? Pentru că e GRATUIT...

… dar şi pentru că mulți oameni de afaceri, antreprenori și start-up-eri vor să facă atât de multe lucruri în businessul lor, încât până la urmă nu fac nimic. Puțini își dau seama că le pot face doar unul câte unul. Și mai puțini știu să selecteze acțiunea care va aduce cel mai mare rezultat posibil.

Tot aici va veni şi multă lume bună:

- Oameni care excelează în domeniul lor de expertiză; lângă care ne simțim prost, pentru că ei cunosc mai mult, pot mai mult și sunt veritabili profesionişti.
- Oameni proactivi – calitate rară precum metalul preţios. Cu toții excelăm atunci când cineva ne dă indicații exacte. Este însă mult mai dificil să-ți dai indicații ție însuţi. Viața ar fi mult mai ușoară dacă am avea lângă noi pe cineva care să ne dea un şut în fund.
- Oameni avizi de acțiune şi rezultate: oameni-Excel, oameni-Word, oameni-produs și oameni-vânzări, pasionați și gata de atac oricând.

După Drive-up vei şti clar cum funcţionează o afacere, care sunt elementele cheie ale acesteia şi ce trebuie să faci pentru a excela.

Angry Business (www.angrybusiness.md/) este o comunitate ce creează și dezvoltă afaceri. Fondată în 2013, aceasta își propune să contribuie la creșterea calității pieții de antreprenori din Republica Moldova, fiind susținută de oameni cu experiență din businessul local și internațional.