Nume
Parola
Vizualizări: 3961
INCASO aniverseză 5 ani de activitate în R. Moldova
18 August 2014 — La 18 august curent Compania de Colectare a Datoriilor INCASO aniversează 5 ani de activitate pe piața din R. Moldova. INCASO, Parte a Grupului JULIANUS INKASSO, a fost înfiinţată în Moldova în 2009, deşi Grupul activează în UE din 1994.

INCASO dezvoltă activități de colectare ale creanțelor din sectorul de telecomunicații, microfinanţare, utilităţi, bănci, etc, rămânând a fi liderul pieții de management al creanțelor mass market din Moldova, INCASO este și un jucător important pe piața achiziției de portofolii de creanțe, în special de la companii din sectorul de telecomunicații, microfinanţare, bănci și cea mai mare companie de colectare de la noi din țară.

“INCASO a contribuit important la rezultatele generale ale Grupului, iar dezvoltarea sa în cei 5 ani de funcționare este demnă de remarcat”- a declarat Preşedintele Grupului, Ülar Maapalu.
În cei 5 ani de activitate INCASO nu doar a recuperat datorii, dar și a oferit/oferă soluţii financiare debitorilor, în primul rând în formă de acorduri de plată eşalonată, care stopează calculul penalităţilor şi permite debitorilor să achite datoriile în condiţii avantajoase, individualizate.

INCASO a lansat, pentru prima dată în Moldova, o campanie de comunicare, inclusiv la TV, adresată persoanelor cu datorii neperformante. A promovat evenimentul „Ziua Fără Datorii” care o serbăm la 17 noiembrie.
INCASO a fost alături şi de cei care au nevoie, sponsorizând și evenimente caritabile, a finanţat studii și sondaje pentru a analiza repetat piața și nivelul de datorii neperformante, educația financiară a moldovenilor. Mai mult ca atât, INCASO a lansat programul de susținere a tinerilor specialiști angajând studenți de la diferite facultăți, susținând diverse concursuri.

Cu prilejul aniversării a 5 ani de la fondarea INCASO, directorul acesteia, Veaceslav MÎRZA, aduce sincere mulțumiri clienților INCASO: “Este o ocazie specială și aducem sincere mulțumiri tuturor clienților noștri: le mulțumim pentru devotament, le mulțumim pentru încredere, le mulțumim că sunt cu noi.”

Rezultatele obţinute de INCASO se datorează, în temei, eforturilor depuse de angajaţii săi. Echipa INCASO demonstrează profesionalism în tot ceea ce face. Angajaţii acesteia îşi respectă meseria conducându-se de Codul de Conduită elaborat de către Asociația Patronală a Companiilor de colectare a datoriilor. “Avem o echipă cu care mă mândresc, sunt profesioniști în ceia ce fac, sunt oamneni în care am încredere și le mulțumesc că fac parte din echipa INCASO”, a ținut să menționeze directorul general INCASO, Veaceslav MÎRZA.

INCASO - Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante în categoria mass market și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici, membru fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor – www.apcd.md

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md