Nume
Parola
Vizualizări: 4321
CIVIC FEST 2014 reunește oameni, proiecte şi parteneri într-un dialog civic în beneficiul cetăţenilor
13 Septembrie 2014 — A doua ediţie a Festivalului Internaţional ”CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va reuni, pentru trei zile, la Chişinău oameni, proiecte şi parteneri din Republica Moldova şi Uniunea Europeană într-un dialog civic, schimb de bune practici şi proiecte inovatoare - toate în beneficiul cetăţenilor!

Cea de-a doua ediție a festivalului va avea loc în perioada 24-26 septembrie 2014, la Muzeul Național de Artă, Chișinău, str. 31 August 1989, 115, orele 09.00-18.00.

Evenimentul va aduce pe aceeaşi platformă, proiecte ale societăţii civile din Moldova şi din străinătate, care au câștigat recunoaștere internațională și pot servi drept modele de antreprenoriat și integrare socială, dezvoltare comunitară și incluziune socială, transformări socio-culturale și responsabilitate socială.
În comparație cu prima ediție a CIVIC FEST, care s-a bazat mai mult pe prezentarea proiectelor de succes ale societății civile, ediția secundă va cuprinde, în exclusivitate, mai multe premiere de excepție: o sesiune inedită de Open Space, cu master class-uri și ateliere de instruire, lansarea unei campanii de colectare de fonduri pentru susținerea educației incluzive în țara noastră, reunirea reprezentanților celor mai importante companii private și proiectelor lor sociale, precum și un minunat „Festival al Talentelor”, unde vor participa copii cu nevoi speciale de pe ambele maluri ale Nistrului.

Vă invităm să fiți parte și în acest an la „CIVIC FEST 2014: Moldova pentru cetățeni”!

Anul acesta, unul dintre cele mai sociale evenimente ale anului va fi și mai interactiv, productiv și util! CIVIC FEST va reuni oameni frumoși, proiecte de succes și parteneri generoși în jurul celor mai originale idei ce vor fi implementate de societatea civilă din Republica Moldova și ne va delecta și prin concerte de muzică şi expoziţii de artă, workshopuri de creaţie şi expoziţie handmade cu vânzări, astfel încât să se simtă bine nu doar mintea, ci și sufletul.

În lista invitaților de onoare sunt incluși reprezentanți ai instituțiilor de stat, ai celor mai importante companii private, ai administraţiei publice centrale și locale, sectorului de afaceri, societății civile, comunității internaționale și diplomatice, experți independenți și mass-media.

Participarea la eveniment poate fi confirmată până pe data de 22 septembrie 2014, la adresa de e-mail: office@civicfest.md sau la tel: 022 24 02 74, mob: 068 110969

CIVIC FEST este organizat și implementat de către Asociația Obștească Synergetica Eur/Est cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida), Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA, Fundaţia ERSTE din Austria, Fundația Friedrich Ebert în Moldova, Institutul Național Democratic (NDI) al SUA în Moldova, SOIR Moldova, Academia Nicolae Dumitrescu, Muzeul Național de Artă și Teatrul de revistă ”Ginta Latină”.
Parteneri media:

Compania Publică Teleradio Moldova – Partener Media General, UNIMEDIA, AGORA.md, PentruEa.md, Agenția de presă IPN, Ziarul de Gardă, ziarul Timpul, ziarul Adevărul, All Moldova, Diez.md, Ziarul SP, Realitatea.md, Stireata.md, Topmedia.md, Golos.md, Radio Chișinau, Radio Vocea Basarabiei, Komsomolskaya Pravda, Zugo.md, Civic.md, Știripozitive.eu, Russkoe Radio, Comunicate.md, CanalRegional.md, Ziarul Gazeta de Sud, Ziarul Observatorul de Nord, Ziarul Est Curier, Ziarul Unghiul, Ziarul Glia Drochiană, Radio Orhei, Radio Prim, Radio Media, Drochia TV, Sor TV.

Pentru mai multe informații:

Anastasia Volimbovschi
Specialist comunicare

Asociația Obștească „SynergEtica Eur/Est”
str.Bucureşti 68, Chişinău, MD-2012
E-mail: office@civicfest.md
Tel.: (+373 22) 24 02 74
Mob.: (+373) 69783606