Nume
Parola
Vizualizări: 3432
Vrei să-ţi dezvolţi afacerea? Vino la Coaching! Acum şi în limba rusă
Chişinău, 15 Septembrie 2014 — Ai o afacere care nu îţi aduce profit? Vrei una, dar nu ştii de unde să începi? Te întrebi cum poți lansa o afacere ce va genera profit în doar 2 luni? Din 22 octombrie, Angry Business dă start Coaching-ului în limba rusă (http://goo.gl/40Orfk), cursul în care vei afla răspuns la toate aceste întrebări.

De ce programul de Coaching e altfel decât oricare alt training sau curs de instruire?
Pentru că timp de două luni, nu doar ttestezi şi înveţi instrumente de start și de dezvoltare a afacerii, dar le şi implementezi concomitent.

În 2 luni, participanţii învață să facă cât alții nu fac în ani de zile, şi asta nu numai pentru că sunt impuși, dar și pentru că energia și forța grupului depășește motivația personală. În fiecare săptămână ei cresc, iar afacerea lor se maturizează.

Ce vei învăţa dacă te înscrii în program:

1. Selecția nișei de business. Cum o facem și de ce depinde fericirea în această “căsătorie”?;
2. Testarea domeniului de afaceri: ciclul tranzacției, costul tranzacției, tipurile de flux de potențiali clienți, sursa de trafic;
3. Crearea ambalajului potrivit pentru afacere: Site/Landing page, Marketing Kit, scenarii de vânzări, oferte de nerefuzat;
4. Structurarea indicatorilor de eficiență: lead-uri (segmentarea după capacitatea generării de vânzări), % de conversie (capacitatea businessului de a transforma lead-ul în client), cecul mediu (strategii de up-sell, down-sell, cross-sell), frecvența tranzacțiilor (cine și de câte ori se întoarce în afacere);
5. Stabilirea formei juridice și procesarea legală;
6. Crearea fluxului de clienți prin platforme, convertirea fluxului din lead în client, îndeplinirea obligațiunilor asumate.

Structura programului:
2 luni.
8 întâlniri în fiecare zi de marți. Durata întâlnirilor: de la 18.30 până…nu se epuizează toate subiectele.
8 întâlniri de mentorat, pentru că un grup de oameni care fac același lucru în același time-frame înseamnă o mare forță de explorat.
8 sesiuni de întâlniri on-line, cu subiecte dezbătute în profunzime.

Fiecare sesiune se încheie cu o temă pentru acasă, obligatorie (!), care îţi va asigura rezultatul inevitabil. Sistemul este construit pe principiul: ori faci, ori pleci.

Următorul curs în limba română începe pe 21 octombrie, iar prima ediţiei a variantei în limba rusă – pe 22 octombrie. Înscrie-te ACUM >>> http://goo.gl/MUVOEO
Angry Business (http://angrybusiness.md/) este o comunitate ce creează și dezvoltă afaceri.

Fondată în 2013, aceasta își propune să contribuie la creșterea calității pieții de antreprenori din Republica Moldova, fiind susținută de oameni cu experiență din businessul local și internațional.