Nume
Parola
Vizualizări: 3841
Încă nu ştii cum să construieşti cea mai tare echipă? Învaţă de la Lorand Soares-Szasz!
Chişinău, 16 Septembrie 2014 — În zilele noastre, cea mai mare provocare a antreprenorilor este să găsească oameni valoroşi, care să fie dedicaţi firmei, pe care să-i poată menţine motivaţi şi fideli afacerii. Cum să faci ca să-i ai pe cei mai buni în echipa ta?

Află pe 3 octombrie de la Lorand Soares-Szasz, unul dintre cei mai buni traineri români în dezvoltarea afacerilor.
Workshop-ul „Cum să construieşti o echipă fantastică” (link: http://goo.gl/8Ln8hy) se adresează directorilor de companii, proprietarilor de afaceri, dar şi tuturor celor care au în subordine o echipă mai mică sau mai mare de angajaţi. Fiecare va găsi aici soluţiile necesare creării unei echipe puternice, care să crească vânzările şi de unde niciun angajat să nu dorească să plece.

Participanţii vor afla cele mai importante elemente de care să se ţină cont la recrutare, cele 6 elemente indispensabile unei echipe de succes; vor învăţa cum să-şi motiveze şi să fidelizeze angajaţii, dar şi alte detalii despre fericirea la serviciu.

Înscrie-te AICI! >>> http://goo.gl/8Ln8hy

Lorand Soares-Szasz este unul dintre cei mai cunoscuţi speakeri şi traineri din România, fondator al primei companii de business coaching din Transilvania şi persoana care a învăţat mii de antreprenori cum să-şi gestioneze eficient afacerile. În timpul ultimei vizite la Chişinău, trainerul a adunat peste 1.000 de participanţi, la un seminar grandios despre „21 de metode pentru a creşte afacerea ta”.

Când: 3 octombrie
Ora: 14.00 - 18.00
Unde: MOLDEXPO