Nume
Parola
Vizualizări: 3085
ADR Sud va organiza un Forum regional pentru antreprenori
Cimișlia, 22 Septembrie 2014 — Agenția de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud), va organiza și desfășura Forumul regional „Antreprenoriatul - factor - cheie în dezvoltarea regională", la data 30 septembrie 2014, în incinta Complexului „Colinele aurii" din oraşul Cimişlia.
Forumul regional oferă oportunitatea de a consolida cooperarea sectorului public cu cel privat şi a promova instrumentele de stimulare a activităţii economice în Regiunea de Dezvoltare Sud. Evenimentul se încadrează în şirul de activități desfăşurate în perioada 29 septembrie - 5 octombrie, cu prilejul Săptămînii europene a IMM-urilor 2014 în R. Moldova. Forumul va asigura schimbul de experienţă şi diseminarea lecţiilor învăţate în ceea ce priveşte folosirea instrumentelor de stimulare a activităţii antreprenoriale. La eveniment, vor fi prezentate și discutate istorii de succes şi dificultăţile întîmpinate în aplicarea acestor instrumente.
La Forum sunt invitaţi circa 100 de participanți, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Ministerului Economiei, Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud, Autorităţilor Publice Locale, ONG-urilor şi sectorului privat din Regiunea de Dezvoltare Sud, administratori și rezidenți ai Parcurilor Industriale și Incubatoarelor de Afaceri din țară cît și din străinătate, mass-media locală și națională.
Discuțiile în cadrul forumului se vor axa pe următoarele trei teme majore:
*Rolul sectorului privat în dezvoltarea regiunilor;
*Incubatoare de afaceri - oportunităţi şi provocări;
*Parcuri Industriale - de la concept la rezultat.

Agenda evenimentului o găsiți pe www.adrsud.md