Nume
Parola
Vizualizări: 3808
În Moldova se lansează primul reality show de dezvoltare a afacerilor
Chişinău, 25 Septembrie 2014 — Din 25 octombrie, Angry Business şi postul de televiziune MBC dă startul primului reality show de business din Republica Moldova - “Business Factory”.

Proiectul televizat difuzat în premieră pe piaţa media din ţara noastră presupune o serie de emisiuni TV în care 7 tineri din Moldova vor fi instruiţi cum să genereze profit prin utilizarea unor tehnici simple, dar efective.

Timp de opt săptămâni, emisiune cu emisiune, aceştia vor învăţa toate instrumentele necesare pentru a pune pe picioare o afacere şi le vor implimenta nemijlocit, sub stricta supraveghere a mentorilor. Fiecare pas al eroilor “Business Factory” va fi monitorizat: cum îşi faci temele pe acasă, cum stabilesc întâlniri cu clienţii, cum îşi vând produsul şi îşi calculează venitul.

Scopul proiectului televizat este de a educa oamenii de afaceri din Moldova prin oferirea unor modele clare de dezvoltare a propriului business, demonstrând că este posibil să lansezi o afacere care să genereze cel puţin 10.000 de lei în doar 2 luni de la apariţia ideii.

Vezi aici mai multe detalii (http://goo.gl/mrmG0G).

Angry Business (http://angrybusiness.md/) este o comunitate ce creează și dezvoltă afaceri. Fondată în 2013, aceasta își propune să contribuie la creșterea calității pieții de antreprenori din Republica Moldova, fiind susținută de oameni cu experiență din businessul local și internațional.