Nume
Parola
Vizualizări: 3647
”Ultima frunză” de la Edineț a adunat 20 de agenți economici
Edinet, 31 Octombrie 2014 — În perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2014, circa 20 de agenţi economici din diferite regiuni ale țării participă la prima ediție a târgului expozițional ”Ultima frunză”, organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei împreună cu Primăria Edineţ. Târgul poate fi vizitat până duminică, între orele 09.00 - 15.00.
Ina Stanciu, director al filialei Edineț a CCI, a menționat că, la expoziție și-au prezentat mărfurile companii din municipiile Chișinău și Bălți, raioanele Soroca, Orhei, Briceni ș.a.
”Filiala Edineț a CCI și autoritățile publice locale au decis să își consolideze eforturile pentru a-i susține pe producătorii autohtoni să se promoveze pe piața internă. La târg sunt prezentate exclusiv mărfuri fabricate în Moldova. Vizitatorii vor găsi aici diverse articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, lactate, conserve, produse de panificație, alte produse alimentare, lucrări ale meșterilor populari.
Pentru a diversifica programul adițional al expoziției și a fi în pas cu ultimele tendințe, pe data de 31 octombrie vom marca Halloween-ul, împreună cu copiii. La eveniment se vor servi și degusta bucate din dovleac, care este nu doar un simbol al acestei sărbători, ci și una din cele mai îndrăgite legume.
Noi, organizatorii, sperăm ca târgul să devină unul tradițional și să fie bine apreciat atât de către vizitatori, cât și de către participanți”, a spus Ina Stanciu.
Vasile Razloga, reprezentant al SA ”Natur Bravo”, consideră că expoziția este binevenită, oferindu-le companiilor posibilitatea de a contacta direct cu consumatorii, a le afla doleanțele și preferințele, dar și de a cunoaște oferta celorlalți producători.
Târgul ”Ultima frunză” încheie sezonul expozițional al filialei Edineț a CCI pentru 2014. Anual, filiala desfășoară 6 expo-târguri.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook