Nume
Parola
Vizualizări: 3784
”Misiunea cumpărătorului” la Târgul Tehnologiilor de Prelucrare a Metalelor și Tablelor Metalice
Chisinau, 7 Noiembrie 2014 — Invităm agenţii economici să participe la Programul internaţional ”Misiunea cumpărătorului”, care va avea loc în perioada 2 - 5 decembrie 2014, în or. Bursa, Turcia în cadrul Expoziţiei Internaţionale a Tehnologiilor de Prelucrare a Metalelor și Tablelor Metalice.
Vizita de afaceri este parțial sponsorizată, fiind organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova şi Camera de Comerţ şi Industrie din or. Bursa, Turcia, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Republicii Turcia .
Programul misiunii economice include:
- participarea la întrevederile bilaterale de afaceri;
- vizitarea saloanelor Târgului Internaţional al Tehnologiilor de Prelucrare a Metalelor și Tablelor Metalice.
La expoziție vor fi prezentate următoarele grupuri de produse: materie primă pentru industria metalurgică, prese, instrumente pentru tăierea metalului, materiale abrazive, sisteme CAD/CAM, sisteme de prelucrare prin electroeroziune, sisteme de vopsire în câmp electrostatic, motoare electrice, sisteme ale securităţii industriale, sisteme de condiţionare industriale, sisteme de automatizare industrială, sisteme hidraulice şi pneumatice, echipamente de sudat, echipamente pentru tăierea metalului, compresoare, chimicale, reductoare, roboţi industriali, echipament de prelucrare a foilor de metal, echipament de măsurare, foi de metal, ţevi, profiluri, tehnologii de procesare (detalii: www.bursametalisleme.com şi www.bursasacisleme.com).
Vizita de afaceri în Turcia are ca obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice bilaterale, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare.
Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, vă rugăm să depuneți la timp formularele de participare de pe www.chamber.md.
Cererile pot fi transmise prim e-mail: eic@chamber.md sau fax: 022 22 13 91, până la data de 12 noiembrie 2014.
Informaţii suplimentare: Direcţia Relaţii Internaţionale
tel: 022 22 13 91, responsabil: Ludmila Botoşan
www.chamber.md