Nume
Parola
Vizualizări: 10213
Parcul Industrial „Răut” lansează un nou web site
Bălți, 10 Noiembrie 2014 — Administrația Parcului Industrial a lansat un nou web site: industrialpark.md. Pagina este destinată potențialilor investitori care doresc să lanseze sau să extindă o afacere în domeniul industriei constructoare de mașini, industriei automobilistice, dar și în alte domenii de producție și servicii. Site-ul oferă o imagine sistematizată și complexă asupra ofertei Parcului Industrial „Răut” potențialilor investitori. Aici vor fi concentrate și informațiile relevante despre climatul investițional al Republicii Moldova, în special în domeniul industrial.

Menționăm că Parcul Industrial „Răut” oferă rezidenților peste 50000 de metri pătrați de încăperi de producție și oficii, precum și infrastructură inginerească și de producție necesară lansării afacerii și o serie de servicii necesare: pază, inclusiv supraveghere video, pază antiincendiară, sistem de acces pe teritoriu etc., servicii engineering, inclusiv prototipizare și teste de laborator, consulting ș.a.

În afară de oportunitatea de a obține titlul de Rezident al Parcului Industrial, Răut SA oferă și oportunitatea de a beneficia de utilajele unice și serviciile uneia dintre cele mai profesioniste echipe în domeniul proiectării și producerii echipamentului hidroacustic, de navigație, echipamentului pentru industria energetică și cea a gazelor, electronică etc.

Website: industrialpark.md
Facebook: facebook.com/raut.balti