Nume
Parola
Vizualizări: 4123
20 de agenți economici participă la Expo-târgul ”Toamna la Glodeni”
Glodeni, 19 Noiembrie 2014 — În perioada 18 - 20 noiembrie curent, 20 de agenţi economici participă la a Târgul universal ”Toamna la Glodeni”, desfășurat în contextul hramului oraşului. Vizitatorilor le sunt propuse produse alimentare, textile, îmbrăcăminte, articole de marochinărie, dar și mărfuri mai puțin tradiționale, însă foarte utile în sezonul rece – brichete și peleți.
Expoziția este organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu Primăria și Consiliul raional Glodeni.
La inaugurarea evenimentului, primarul de Glodeni Iulian Bogdan a accentuat necesitatea susținerii întreprinzătorilor autohtoni. Edilul a remarcat faptul că, deși este abia la a III-a ediție, Expoziția se bucură de apreciere atât din partea agenților economici, cât și a vizitatorilor, deoarece producătorii au posibilitatea să își promoveze mărfurile, iar consumatorii – să se familiarizeze și să procure o gamă variată de produse.
Târgul ”Toamna la Glodeni” îşi desfăşoară lucrările pe piaţa centrală a oraşului, unde au și-au expus ofertele companii din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Glodeni, Sângerei, Râșcani, precum și de la Râbnița.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook